[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

LPG - kauneudenhoitoa ilman veitsiä ja neuloja

LPG-teknologia

LPG on ranskalaisen Louis Paul Guitayn kehittämä edistyksellinen hierontamenetelmä, jossa kudoksia muokataan motorisoitujen rullien, erilaisten suulakkeiden ja alipaineimun avulla. LPG on turvallinen ja luonnonmukainen hoitotekniikka, jossa ei käytetä veitsiä eikä neuloja.
  • Käyttämämme LPG-tekniikka on alipaineella tapahtuvaa imurullaushierontaa, jossa erityisellä CelluM6 Endermolab® -laitteella kohotetaan ihonalaista kudosta: motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen neste- ja verenkiertoa. Käytämme uusimpia hoitosuulakkeita ja tekniikkaa.
  • Laitteen toimintatapaa säädellään rullien pyörimissuunnan, pyörimisnopeuden, imutehon ja rytmin suhteen. Erilaisiin tarpeisiin suunnitellut hoitosuulakkeet mahdollistavat erityyppisten ongelma-alueiden hoidon. Ongelma-alueita rullataan suulakkeilla eri suuntiin ja erilaisin liikkein riippuen tavoiteltavasta vaikutuksesta.
  • Perinteisessä pehmytkudoskäsittelyssä kudosta painetaan, mutta LPG:ssa alipaine nostaa kudoksia ylöspäin.
LPG-laite valmistettiin alun perin palovamma-arpien hoitoon ja sen vaikutuksesta on hyvien käytännön kokemusten lisäksi myös runsaasti tieteellistä näyttöä.